zoek
20-04-2012 >>

Ut Rooie Bietje op Braderie Korvel

Ut Rooie Bietje staat op Koninginnedag op de braderie op de Korvelseweg.
Koopt u liever uw groenten en fruit dan dat u ze zelf kweekt? Dan bent u iedere vrijdag terecht in de winkel van Ut Rooie Bietje aan de Koningshoeven 62 te Tilburg. De winkel is geopend van 9.30 tot 15.30 uur.

In goede handen bij Traverse
Sinds 1 september 2011 is URB overgenomen door Stichting Maatschappelijke Opvang Traverse.
Wij vinden het vanzelfsprekend dat cliënten een dagbesteding hebben, zoals (vrijwilligers-) werk of een opleiding. Voor cliënten die moeite hebben een reguliere baan te vinden of te houden, hebben wij diverse dagbestedingsprojecten waar zij ervaring kunnen opdoen met werken en leren. URB is hierop een waardevolle aanvulling.

Vrijwilligers
Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van URB. Mensen die graag bezig zijn met ecologische tuinieren,en in staat zijn om samen te werken met kwetsbare mensen, zijn dan ook van harte welkom om mee te werken.