zoek
07-08-2012 >>

Team Bemoeizorg Tilburg valt in de prijzen

Over de CZ verwenzorgprijs
Dit jaar heeft het CZ Fonds voor het achtste achtereenvolgende jaar een prijsvraag rondom verwenzorg uitgezet in de regio’s Zuid-Hollandse Eilanden, Zeeland, Zuid-Limburg, Zuidoost-Brabant en West-Brabant. De prijsvraag, die jaarlijks wordt uitgeschreven en op 8 juni 2012 sloot, heeft als thema dat de zorg wel een lach kan gebruiken: 'Een lach kan de zorg optillen en lichter maken!' Meestal worden er veertig meest bijzondere ideeën voor verwenzorg beloond met een prijs van maximaal 800 euro, maar dit jaar zijn het er meer. Er werden dit jaar maar liefst 192 verwenzorgideeën ingestuurd door zorginstellingen voor chronisch zieken, gehandicapten, ouderenzorg, psychiatrie en thuiszorg binnen de zorgkantoorregio’s van CZ. De verwenzorgdagen worden georganiseerd voor de cliënten van de winnende instellingen.

Prijsuitreiking
De prijs zal uitgereikt worden tijdens het CZ Verwenzorgconcert door het Limburgs Symfonie Orkest met Beppie Kraft, op woensdag 5 september a.s. in de Rodahal te Kerkrade.
Naast cliënten van bemoeizorg, worden ook de Raden van Bestuur / directies van de in het Team Bemoeizorg Tilburg samenwerkende instellingen in het bijzonder door CZ  uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking.