zoek
24-09-2012 >>

Open dag bij Ut Rooie Bietje

Kom naar de open dag van Ut Rooie Bietje op woensdag 3 oktober. U bent tussen 9.30 en 16.30 uur welkom om te komen kijken hoe mooi de tuin erbij staat. We organiseren rondleidingen, serveren heerlijke biologische soep, een imker geeft voorlichting over zijn bijenvolk, voor de kinderen is er een pony en uiteraard is de winkel de hele dag geopend. Om 10.15 uur zal wethouder Marjo Frenk de nieuwe website van URB officieel openen. 

Ut Rooie Bietje is sinds september 2011 in handen van stichting maatschappelijke opvang Midden-Brabant, Traverse. Sindsdien is er samen met de cliënten en ideële vrijwilligers hard gewerkt om de tuin op orde te krijgen. Door het teelplan aan te passen, kunnen we het hele jaar door groenten van eigen bodem verkopen.

Winkel
Onze biologische groenten kunt u dagelijks tussen 9.30 en 16.30 uur vers van het land kopen. Op vrijdag kunt u ook in de winkel terecht. Hier zijn, naast onze eigen verse groenten, ook producten van andere leveranciers verkrijgbaar. Uiteraard is alles wat we verkopen biologisch.  

Dagbesteding
Ut Rooie Bietje is één van de dagbestedingsprojecten van Traverse. Traverse biedt onderdak en begeleiding aan mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te raken. Het hebben van een dagbesteding ziet Traverse als een belangrijke voorwaarde voor cliënten om te werken aan hun herstel. Bij Ut Rooie Bietje werken cliënten onder begeleiding van vaste medewerkers en vrijwilligers mee in de tuin en in de winkel. Kijk voor meer informatie op www.smo-traverse.nl

Adres
Ut Rooie Bietje
Koningshoeven 62
5018 AB Tilburg