zoek
03-10-2013 >>

Feestelijke opening restaurant Waanzinnig

Afgelopen woensdag is vegetarisch restaurant Waanzinnig feestelijk geopend. Het knusse, trendy restaurant in het centrum van Tilburg had sinds 12 september al vier avonden per week haar deuren geopend, maar de officiële opening vond gisteren plaats.

De opening werd verricht door wethouder Marjo Frenk en stadsdichter Jasper Mikkers. Laatstgenoemde schreef speciaal voor de opening van Waanzinnig een gedicht en droeg dit tijdens de opening voor. Tal van aanwezigen genoten tijdens de opening van het restaurant van verschillende heerlijke hapjes en drankjes.

Restaurant Waanzinnig is een samenwerkingsinitiatief van Traverse met GGz Breburg en RIBW Brabant. Cliënten van de organisaties werken in het restaurant om werkervaring op te doen, zodat zij in de toekomst hopelijk de stap kunnen maken naar een reguliere baan. In de werkzaamheden wordt specifiek aandacht besteed aan het trainen van (basis)vaardigheden om de cliënten te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie over restaurant Waanzinnig op de website: www.waanzinnigtilburg.nl.