zoek
04-10-2013 >>

Tv-serie over dak-en thuislozen in Brabant

In samenwerking met diverse Brabantse instellingen voor maatschappelijke opvang en de provincie Noord-Brabant is Traverse betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe televisieserie, getiteld BUITENlui. De zesdelige documentaireserie zal tussen november en januari worden uitgezonden op Omroep Brabant.

BUITENlui portretteert in elke aflevering een dak- of thuisloze. De kijker wordt meegenomen in de dilemma’s en uitdagingen waar een dak- en thuisloze mee te maken heeft.

Eén van de geportretteerden is Anthony, een deelnemer van het Traverseproject Direkshon. Anthony is een enthousiaste jongen die graag filmregisseur wil worden. Onlangs is hij begonnen met zijn opleiding hiervoor.

De tv-serie wordt gemaakt door de Stichting Take Care TV. Het project wordt gedeeltelijk gefinancieerd via crowdfunding: naast de bijdrage van opdrachtgevers en partners, probeert Take Care TV de resterende financiering rond te krijgen door online financiers te werven.

Kijk voor meer informatie op de website of facebookpagina van BUITENlui.