zoek
28-05-2014 >>

Rondleiding 19 juni

Regelmatig komen er bij Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Traverse wil graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen. Om te voorkomen dat bewoners elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen door Traverse georganiseerd. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven middels onderstaand inschrijfformulier.

Voorafgaand aan de rondleiding word je eerst ontvangen bij eetcafé De Bron - een eetcafé waar cliënten van Traverse werkervaring opdoen. Eén van de managers van Traverse heet iedereen van harte welkom en geeft daarna een presentatie. Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan twee locaties, waar een rondleiding verzorgt wordt. Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

  • 9.00-10.00 uur Ontvangst en presentatie
  • 10.15-11.00 uur Rondleiding 1
  • 11.15-12.00 uur Rondleiding 2

De locaties van Traverse liggen verspreid over de stad, waardoor er sprake kan zijn van reistijd tussen de rondleidingen. Deelnemers dienen dit zelf te verzorgen.

Geplande rondleiding in 2014

In 2014 zijn de rondleidingen gepland op:
donderdag 19 juni
dinsdag 14 oktober
en dinsdag 16 december.

Invulformulier

Vul onderstaand formulier volledig in om je aan te melden voor een rondleiding. Indien dit mogelijk is ontvang je een bevestiging van het secretariaat. Circa 1 week van tevoren ontvang je een e-mail met het programma en praktische informatie.

*
*

*
*