zoek
20-06-2014 >>

27 juni Open dag Ut rooie bietje

Op vrijdag 27 juni houdt Biologische Tuinderij Ut Rooie Bietje van 11.00 uur tot 18 uur een open dag voor jong en oud. Tijdens de open dag zijn er diverse activiteiten die de bezoekers kennis laten maken met alle aspecten van de tuinderij en het biologisch leven.  De dag staat in het teken van het prikkelen van de zintuigen.

Activiteiten

De gidsen van Ut Rooie Bietje staan klaar om bezoekers rond te leiden langs alles dat de biologische tuinderij te beiden heeft. De imker leert bezoekers alles over de bijen en aansluitend kunnen kinderen een bijenhotel maken. De ouders kunnen in de tussentijd bijkomen tijdens een massage onder de appelboom.

Daarnaast kunnen bezoekers hun eigen bloemenboeket samenstellen of hun eigen thee plukken.  Eetcafé de Bron presenteert op de open dag diverse gerechten die speciaal gemaakt zijn van ingrediënten van Ut Rooie Bietje. Zo kunnen bezoekers daadwerkelijk proeven en ruiken wat ze allemaal om zich heen zien.

Biologische Tuinderij Ut Rooie Bietje is  gevestigd aan de Koningshoeven 62  te Tilburg.

W : www.utrooiebietje.nl
E : info@utrooiebietje.nl
T : 013 543 14 39