zoek
27-02-2015 >>

Traverse Boys verliezen nipt in sportieve wedstrijd tegen Politie Tilburg

Als eenheid in witte tenues betreden de Traverse Boys de zaal voor een wedstrijd tegen de mannen van de Politie Tilburg. Gespannen en gedreven beginnen ze aan de warming-up. Wekenlang is er naar deze wedstrijd toe getraind en op 23 februari moest het dan gaan gebeuren na de verloren wedstrijd van vorig jaar.

Na een goede eerste helft waarbij de stand 4-5 in het voordeel van Traverse Boys was, legden ze het helaas af tegen een fysiek sterke ploeg van de Politie waarbij de eindstand werd gezet op 8-7. Mede door de support vanaf de tribune waar veel toeschouwers waren, kwamen de jongens nog dicht in de buurt van een overwinning.Ondanks de uitslag konden de jongens trots zijn op het vertoonde spel, maar was de wisselbeker wel voor de Politie. Volgend jaar een nieuwe kans om de Politie te verslaan en de beker te winnen.