zoek
18-05-2015 >>

Neem deel aan de rondleiding op 9 juni

Ben je geïnteresseerd in mensen en heb je altijd al een kijkje willen nemen in de maatschappelijke opvang? Dat kan! Traverse wil graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen. Om te voorkomen dat bewoners elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen georganiseerd.

Op dinsdag 9 juni 2015 organiseren we weer een rondleiding. Voor de rondleiding word je ontvangen bij eetcafé De Bron, een eetcafé waar cliënten werkervaring op kunnen doen. We starten met een presentatie waarin we uitleggen wat Traverse precies is, wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna brengen we gezamenlijk een bezoek aan twee locaties. We geven je een korte rondleiding en natuurlijk heb je de gelegenheid om vragen te stellen.  

Programma rondleiding 9 juni

9.00-10.00 uur: Ontvangst en presentatie in eetcafé De Bron
10.15-11.00 uur: Rondleiding 1
11.15-12.00 uur: Rondleiding 2

De locaties van Traverse liggen verspreid over de stad, waardoor er sprake kan zijn van reistijd tussen de rondleidingen. Deelnemers dienen dit zelf te verzorgen.

Meld je aan!
Wil je de rondleiding op 9 juni niet missen? Meld je dan direct aan. Ongeveer een week vooraf ontvang je een e-mail met het complete programma en praktische informatie zoals adressen. Komt dinsdag 9 juni niet uit? Meld je dan alvast aan voor de volgende rondleiding op donderdag 15 oktober 2015.