zoek
18-06-2015 >>

Vierde editie Lokaal 38

Maandag 22 juni wordt voor de 4de keer Lokaal 38 georganiseerd. Blik terug op de vorige editie en bekijk het programma van 22 juni.

Terugblik 8 juni 2015

De sfeer was goed, het weer zat mee en iedereen was enthousiast. Eén van de cliënten had buiten een parcours aan oud Hollandse spelletjes uitgezet. Erg leuk, deze zien we de volgende keer zeker weer. Van de creatieve tafel werd veel gebruik gemaakt. Zo werden er stenen en stukken stof beschilderd, er werd getekend en met aquarelverf werden schilderingen gemaakt.

Ook ontbrak het niet aan muziek. Iemand begon te spelen op een keybord waarna er gitaren aansloten. Na het horen van deze klanken besloot een meisje er ook nog bij te zingen;het was een prachtig samenspel!

Voor de kinderen was er een clown aanwezig, maar stiekem moesten ook de volwassenen lachen om zijn grapjes. Clown Howie had een grote kom vol met lekkere ijsjes bij zich waarmee hij de kinderen verraste. Tussendoor werden kleine pizza’s gebakken om de eerste honger te stillen. Hierna kon iedereen nog genieten van lekkere bami.

Programma 22 juni 2015

Maandag 22 juni bent u vanaf 16.00 uur weer welkom voor nieuwe workshops. Neem zeker ook uw partner, een vriend of vriendin, buurman of een kennis mee want het belooft weer erg gezellig te worden! Het volgende staat op het programma:

 • Open podium
  Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Laat u dan horen!
 • Spray painting
  Altijd al eens met spuitbussen een kunstwerk willen maken? Dit is uw kans! Met wat kleine handigheidjes word uw geleerd hoe u zelf een kunstwerk kunt maken.
 • Gelukspoppetjes
  Leer hoe u zelf gelukspoppetjes kunt maken. Leuk om zelf bij u te houden ,maar ook als cadeau of om te geven als iemand wel een oppepper kan gebruiken.
 • Oudhollandse spellen
  Leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Speel gezellig samen.
 • Vrije verftafel
  Geef uw creativiteit de ruimte en ga aan de slag met kwasten.

Uiteraard is er genoeg ruimte om gezellig te kletsen en een lekker kopje soep en wat hapjes te eten. Kom maandag 22 juni tussen 16.00 en 20.00 uur zeker even langs bij Lokaal 38: Gasthuisring 39 in Tilburg.