zoek
22-06-2015 >>

Beppen op Mundial

Het aanstaande weekend is het Festival Mundial. 'Beppen' is hier op zondag ook van de partij.

Je vindt ‘Beppen’ op de FeelGood Market en je kunt ons herkennen aan het kraampje in theaterstijl. Kom zeker even langs tussen 13.00 en 20.00 uur. Het belooft een mooie dag te worden met alvast wat muzikale klanken ter voorbereiding van onze theatervoorstelling op 14 december in Theaters Tilburg.

Theatervoorstelling Beppen

In Beppen worden verhalen van personen die dak- of thuisloos zijn geraakt via muziek, kunst, dans en theater samengesmolten tot een boeiend geheel met een boodschap. Door deze persoonlijke verhalen te delen met de stad en omgeving leren we elkaar beter kennen, begrijpen en respecteren.

Hoe komt een mens zover dat hij dak- of thuisloos raakt?

Ieder heeft daar zijn eigen mening over. Maar heb je het iemand wel eens gewoon gevraagd? In de theatervoorstelling ‘Beppen’ vertellen (voormalig) dak- en thuislozen zelf hun verhaal; aangrijpend, ongecensureerd en heel dichtbij. De voorstelling laat zien welke persoonlijke processen cliënten doormaken.

Kaarten?

De kaartjes voor de voorstelling van 14 december zijn al verkrijgbaar. Je kunt je kaartje direct bestellen via deze link van Theaters Tilburg:  www.theaterstilburg.nl/evenementen/3240/beppen