zoek
08-06-2015 >>

Traverse wandelde avondvierdaagse

Van maandag 1 juni t/m donderdag 4 juni werd de avondvierdaagse in Tilburg georganiseerd. Een groepje enthousiaste medewerkers én cliënten liep met elkaar de 5 km route. Het idee om mee te doen aan de avondvierdaagse kwam van twee medewerkers. Het idee was om op een informele manier met elkaar in contact te komen. Daarnaast is wandelen goed voor lichaam en geest en voor cliënten een mooie gelegenheid om contacten op te bouwen.

Voordat de wandeling van start ging verzamelde iedereen zich bij eetcafé de Bron op het terrein van Traverse. De veters werden gestrikt en de benen gestrekt. Met het Traverse busje werd de groep naar de startlocatie gebracht. De stemming zat er al gelijk in.

"Iedereen was enthousiast" zegt Marion een medewerker van Traverse. "We werden zelfs menigmaal op de foto gezet." Al met al was het voor iedereen een bijzondere ervaring.

Het was bouwen en samen lopen vanuit het positieve.