zoek
04-06-2015 >>

Volop gezelligheid bij Lokaal 38

Wat was Lokaal 38 op tweede pinksterdag toch weer gezellig en inspirerend. Mensen liepen in en uit; er kwamen buurtbewoners met kinderen, cliënten, oud cliënten en medewerkers. Er waren een aantal activiteiten georganiseerd waaronder:

Open podium
Op het open podium werden weer nieuwe talenten ontdekt. Jong en oud waren fanatiek aan het zingen, er werd zelf gedanst!

Ontdek je creativiteit
Ongelofelijk wat voor talenten we gezien hebben! Hieronder twee voorbeelden.

De essentie van de steen
Deze workshop werd druk bezocht. Bezoekers konden eerst een steen schilderen. Daarna stond ieder even stil bij wat die steen voor hem of haar had betekend. Erg bijzonder.

Spray painting
Ook aan het spray painten van de levensboom werd weer enthousiast deelgenomen. Er werden allerlei, veelal kleurrijke, creaties gemaakt.

Lachen met Clown Howie
Als verrassing was er ook een clown aanwezig. Hij maakte in een handomdraai de leukste figuren van ballonnen. Een groot succes voor jong en oud!

Wil je meer foto’s zien van Lokaal 38 van 25 mei? Ga dan naar onze facebookpagina: smo.traverse.

Maandag 8 juni: Oud Hollandse spellen

Maandag 8 juni ben je van 16.00 tot 20.00 uur weer van harte welkom op Gasthuisring 39 in Tilburg. Bij deze editie van Lokaal 38 staat het thema ‘Oud Hollandse spellen’ centraal. Vrolijke  clown Howie is er ook weer, er wordt geschminkt en ook het spray painting wordt in Hollandse stijl uitgevoerd.