zoek
02-07-2015 >>

Regenachtige maar gezellige vierde Lokaal 38

Voor de vierde editie van ‘Lokaal 38’ op maandag 22 juni waren er weer verschillende creatieve en ontspannende activiteiten georganiseerd. Helaas konden door het slechte weer een aantal activiteiten geen doorgang vinden. Zo moesten we noodgedwongen de spelletjes op het buitenterrein laten vervallen door de grote regenval en ook het spray-painten kon niet doorgaan. Dit neemt niet weg dat er nog genoeg gezellige bezigheden wel doorgingen.

Kunstenmakers

Zo was Natuurlijk clown Howard weer van de partij om iedereen tussen de activiteiten door te vermaken met zijn onnavolgbare ballonvouwkunst , grappen en grollen. Aan de creatieve tafel werden er met klei verschillende kunstwerkjes gecreëerd. Het was leuk om te zien hoe iedere deelnemer op zijn/haar eigen manier bezig was. Ook was er de mogelijkheid om gelukspoppetjes te maken met kralen en touwtjes. Een leuk idee om hiermee jezelf of een ander een hart onder de riem te steken. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd met een heerlijke groentesoep en stokbrood met kruidenboter.

The voice of Lokaal 38

Op muzikaal gebied was er de mogelijkheid om met elektrische piano en gitaar de boel op te vrolijken. Het deed ons allen bijzonder goed te horen hoe twee jonge meiden alle schroom lieten varen en begeleid door piano hun eigen gekozen repertoire ten beste gaven.

Al met al was het weer een inspirerende dag waar alle bezoekers hebben kunnen genieten van elkaars inbreng. En wat is het toch bijzonder dat iedereen elkaar de ruimte geeft en er een fijne sfeer van verbroedering/verzustering kan ontstaan.

Op naar de volgende…