zoek
24-07-2015 >>

Het is weer tijd voor: Lokaal 38

Lokaal 38 staat weer op de agenda en wel op maandag 27 juli tussen 16.00 en 20.00 uur aan Gasthuisring 39. Iedereen is welkom, kom gerust binnenlopen.

Programma 27 juli
Voor deze editie van Lokaal 38 houden we het nog even spannend. Er is in elk geval genoeg ruimte om te komen freubelen, verven en muziek te maken. Kom dus gewoon gezellig langs en laat u verrassen. Uiteraard is er genoeg ruimte om gezellig te kletsen en om tussendoor een lekker hapje te eten.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Zelf een workshop organiseren?
Heeft u zelf een leuke hobby of interesse die u wilt delen met anderen of aan anderen wilt leren? Organiseer dan zelf eens een kleine workshop! U bent overigens niet verplicht om hiermee om 16.00 uur te starten en om 20.00 uur te eindigen. Wat later beginnen of eerder stoppen is geen probleem.
Heeft u een leuk idee voor een workshop of heeft u vragen? Mail dan naar: lokaal38@smo-traverse.nl.

Kent u iemand anders met leuke hobby of interesse? Vraag eens of hij/zij het leuk zou vinden om dit een keer bij Lokaal 38 te tonen. Geef gerust het e-mailadres door en vraag of ze een mail sturen.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten  elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die je interesseren  en van daaruit je herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met je eigen ontwikkeling en toekomst.

Lokaal 38 vindt eens in de twee weken plaats aan Gasthuisring 39. Iedereen is welkom of te kijken, mee te doen of zelf een workshop te organiseren.