zoek
08-07-2015 >>

Te gek etentje bij Ut Rooie Bietje

Te Gekke Etentjes organiseert op zaterdag 11 juli een heerlijk diner op een bijzondere locatie: namelijk op het land van Ut Rooie Bietje.


Fantastische plek om te dineren

Er staan volop groentes op het land, diverse fruitsoorten zijn rijp, de bloemen bloeien en ruiken heerlijk! Een mooiere plek om te dineren dan daar, in de buitenlucht waar ons eten groeit, is er toch niet?

Joost van Roosmalen, oprichter van D’n Ark, zal het diner verzorgen. Hij wil mensen laten proeven hoe goed het Brabantse land smaakt, dit maal op het land van Ut Rooie Bietje met producten uit de streek. De bijdrage aan een gezonde en duurzame samenleving van D’n Ark sluit naadloos aan bij de filosofie van onze biologische tuinderij.

Leer, eet en geniet

Te Gekke Etentjes heeft een programma samengesteld met de passende naam ‘Boat To Bietje’. Deelnemers kunnen namelijk per boot vanaf de Piushaven in Tilburg per naar Ut Rooie Bietje varen. Daar worden zij ontvangen en rondgeleid door onze biologische tuinderij. De deelnemers zullen van alles te weten komen biologisch tuinieren, want daar komt best nog wat bij kijken! Uiteraard vertellen we ook wat Ut Rooie Bietje voor Traverse en haar cliënten betekent. Want Ut Rooie Bietje is nog veel meer dan alleen een biologische tuinderij! Daarna zal er plaats genomen worden aan tafel voor het diner.

Aanmelden

Wilt u zich ook aanmelden voor dit bijzondere diner? Dat kan via TeGekkeEtentjes.nl. Wij wensen alle deelnemers een gezellig avond toe. Ben je er deze avond niet bij? Kom dan gewoon eens langs bij Ut Rooie Bietje. Wandel eens door de tuinen en bezoek onze winkel. Tot snel!