zoek
06-08-2015 >>

29 september Verrijkingsdag in Tilburg

De Verrijkingsdag is een initiatief dat is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen GGz Breburg, RIBW Brabant, Novadic Kentron en SMO-Traverse. Vanuit deze organisaties hebben cliënten, vrijwilligers en professionals zich verenigd in een werkgroep. Deze werkgroep organiseert één keer per jaar de Verrijkingsdag.

De Verrijkingsdag is voor iedereen die wat wil leren op het gebied van eigen ontwikkeling, herstelproces of verrijking van talenten, om mensen te leren kennen en ervaringen te delen. De Verrijkingsdag is een themadag, bedoeld om mensen te stimuleren hun krachten en talenten te (her-) ontdekken en te versterken.

Thema 2015

Verrijkingsdag staat in het thema van ‘de kracht van samenwerken’. Want samen kun je meer dan alleen.
Daarom bekijken we deze dag door middel van workshops, discussie, muziek en meer naar wat goede samenwerking kan opleveren. Iedereen kan deze dag kijken en luisteren, maar ook deelnemen aan het programma, voel je vrij om hierin je eigen keuzes te maken!

Meer informatie

De Verrijkingsdag is op dinsdag 29 september in wijkgebouw de Poorten in Tilburg. Voor meer informatie en aanmelding ga je naar de website van de Verrijkingsdag.