zoek
17-08-2015 >>

Creatieve inspiratie bij Lokaal 38


Maandag 10 augustus was de vorige editie van Lokaal 38. Wederom hebben velen hun creativiteit ten toon gespreid. Ook zorgde de muzikale omlijsting voor een “vrolijke noot”.

Clown Howie wist de kinderen op zijn hand te krijgen en samen met hen prachtige “ballonnen-armbanden” te maken. Natuurlijk mochten de kinderen deze meenemen. Er werd volop met klei geknutseld aan de creatieve tafel, van amulet tot “feetje” tot trol. Felgekleurde loomarmbandjes symboliseerden veerkracht. Kleurrijke spray-paint-werkstukken waren in het hele lokaal te vinden en een overheerlijke  maaltijd maakte het geheel compleet.

Bezoekers hebben op allerlei wijzen kleur gegeven aan Lokaal 38 en aan de gezellig middag. “Van én met elkaar hebben wij een gevoel van saamhorigheid mogen creëren in een heerlijk ontspannen sfeer” aldus één van de bezoekers.

Foto's
Wilt u meer foto's zien van Lokaal 38 op 10 augustus? Ga dan naar Facebook

Maandag 24 augustus
Volgende week maandag vindt de volgende editie van Lokaal 38 weer plaats. Binnenkort maken we bekend wat er op het programma staat. U komt toch ook?