zoek
06-08-2015 >>

Geen groentepakketten bij Ut Rooie Bietje

Tegenover het terrein van Ut Rooie Bietje woedde gisteren een grote brand. Een loods waar tuinmeubelen stonden opgeslagen is verwoest. Als gevolg hiervan ontstond er veel rook. Gelukkig is er geen zichtbare schade ontstaan bij Ut Rooie Bietje. Er wordt nog onderzocht of er schadelijke stoffen op de grond terecht gekomen zijn.

Omdat Ut Rooie Bietje een bedrijf is dat voedingsmiddelen verbouwd, moeten we ons houden aan de protocollen volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Helaas hebben we moeten besluiten dat we deze week geen groentepakketten kunnen afleveren. Ook moet, in elk geval deze ochtend, de winkel gesloten blijven. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is ingeschakeld. Zodra zij groen licht geven kunnen we weer groenten, fruit, bloemen en eieren verkopen.

We houden u op de hoogte via de website van Ut Rooie Bietje en via de Facebookpagina van Ut Rooie Bietje.
Excuses voor het ongemak.