zoek
06-08-2015 >>

Groenten worden weer geoogst!

In verband met de brand tegenover het terrein van Ut Rooie Bietje waren we genoodzaakt de groentepakketten voor deze week te laten vervallen en de winkel deze dag gesloten te houden.

Maar inmiddels zijn we uit de brand, letterlijk en figuurlijk. Er zijn geen schadelijke stoffen aangetroffen en dus heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit goedkeuring gegeven. Dat betekent dat we onze groenten kunnen oogsten en de winkel vanaf morgen weer open kan.

Kan groente en fruit gewoon gegeten worden?

Ja, dat kan. Er zijn geen schadelijke stoffen aangetroffen. Ter preventie sproeien wij op dit moment al onze gewassen. Dit doen we ook met de groenten die geoogst worden en naar de winkel gaan. Als extra maatregel kunt u de groenten thuis nog een keer extra wassen.

Worden er nog groentepakketten geleverd?

Helaas hebben we voor deze week de groente pakketten moeten laten vervallen. Volgende week staan ze gewoon weer klaar. Voor deze week kunt u voor groenten en fruit wel terecht in onze winkel. De winkel is open op vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Ga voor meer informatie naar UtRooieBietje.nl of Facebook.