zoek
04-08-2015 >>

Nieuwe lokaal 38 op maandag 10 augustus

Op maandag 10 augustus is de volgende editie van Lokaal 38 met verschillende workshops:

  • Spray painting met als thema ‘wereld
  • Kleien met als thema ‘beschermamulet’
  • Sierraden maken van leer en kralen
  • Open podium voor iedereen die zich durft te laten horen!

Lokaal 38 op 27 juli was leuk!

Er was een vrije inspiratiemiddag met klei en verf georganiseerd. Zo werden er heuse levenspuzzels van klei gemaakt, erg bijzonder. Ook werd er gitaar en piano gespeeld en er werd gezongen. Echt een muzikale avond waarvan we kippenvel kregen. Iedereen danste en zong mee, erg gezellig.

Niet alleen de volwassenen genoten met volle teugen. Ook de kinderen hebben laten zien hoe creatief én lief ze zijn. Speciaal voor hun vader hebben ze een mooi kunstwerk van klei gemaakt. Clown Howie was ook weer aanwezig. Hij maakte de leukste figuren van ballonnen. Schitterend!

We hebben met z’n allen lekker koude schotel gegeten en er was genoeg ruimte om gewoon gezellig samen te zijn, te kletsen en samen wat te drinken. 

Workshop organiseren?

Lokaal 38 vindt om de twee weken plaats op maandag tussen 16.00 tot 20.00 uur. Kom gerust ook eens kijken. Heeft u zelf een passie, hobby of interesse die u graag met anderen deelt of aan anderen leert? Organiseer dan zelf eens een workshop bij Lokaal 38. Stuur voor meer informatie een mail naar: lokaal38@smo-traverse.nl.