zoek
17-09-2015 >>

Het is weer tijd voor: Lokaal 38

Lokaal 38 staat weer op de agenda en wel op maandag 21 september  tussen 16.00 en 20.00 uur. Iedereen is welkom om te proeven van de gezellige sfeer.

Programma
U bent weer van harte welkom aan Gasthuisring 39 voor nieuwe workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

 • Open podium:
  Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
 • Deze editie van Lokaal 38 staat in het teken van de Herfst:
  Geef kleur aan uw leven met levende materialen en volg een workshop bloemschikken
 • Creatieve tafel:
  Zie, leer en probeer hoe creatief  u kunt zijn met 3D kaarten. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie wenskaart maken. 
 • Plantenbakjes maken:
  Maak uw eigen unieke plantenbakje door creatief te zijn met satéprikkers! 

Zelf een workshop organiseren?
Heeft u zelf een leuke hobby of interesse die u wilt delen met anderen of aan anderen wilt leren? Organiseer dan zelf eens een kleine workshop! U bent overigens niet verplicht om hiermee om 16.00 uur te starten en om 20.00 uur te eindigen. Wat later beginnen of eerder stoppen is geen probleem. Heeft u een leuk idee voor een workshop of heeft u vragen? Mail dan naar: lokaal38@smo-traverse.nl.

Kent u iemand anders met een leuke hobby of interesse? Vraag eens of hij/zij het leuk zou vinden om dit een keer bij Lokaal 38 te tonen. Geef gerust het e-mailadres door en vraag of ze een mail sturen.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die je interesseren en van daaruit je herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met je eigen ontwikkeling en toekomst.

Bekijk onze Facebookpagina voor foto's van de vorige edities.