zoek
02-10-2015 >>

Creatieve uitbarsting bij Lokaal 38

Maandag 21 september was de vorige editie van Lokaal 38. Benieuwd naar een vrolijke terugblik en het programma van de volgende editie op 5 oktober?

Creativiteit met bloemschikken en 3D-kaarten
Maandag 21 september was de vorige editie van Lokaal 38. Er zijn prachtige bloemstukken en 3D-kaarten gemaakt en men heeft er heerlijk gegeten.

Één van de gasten heeft een stuk geschreven over haar ervaring bij deze editie:
“Ik ben uitgenodigd  om een keer een dagje te komen kijken. De mensen kunnen zich hier even lekker ontladen van alle stress door te knutselen, koken en muziek te maken. Zelf heb ik een mooie 3D kaart gemaakt en een bloemstuk van verse bloemen. Ik heb heel erg genoten van de lieve mensen en de gezelligheid. Er was super lekker gekookt door 2 super dames. Meer heeft een mens niet nodig!

Groetjes,
 Anita”


Foto's
Wilt u meer foto's zien van Lokaal 38 op 21 september? Ga dan naar Facebook.  

De volgende editie   
De volgende editie van Lokaal 38 vindt plaats op maandag 5 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur. U bent van harte welkom aan Gasthuisring 39 in Tilburg. Bekijk alvast wat er op het programma staat.

Programma
U bent weer welkom voor nieuwe workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. Kom en laat uw creativiteit het werk doen!  Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Open podium: 
    Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
  • Wasknijpers pimpen:
    Laat uw creativiteit het werk doen bij het pimpen van wasknijpers. Geef ze een kleur of een leuk patroon en gebruik ze om uw was of foto’s op te hangen.
  • Tasjes maken:
    Zie, leer en probeer hoe creatief u kunt zijn door uw eigen en unieke tasje te maken!

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die u interesseren en van daaruit uw herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met uw eigen ontwikkeling en toekomst.