zoek
29-10-2015 >>

Programma Lokaal 38 bekend

Noteer maandag 2 november alvast in uw agenda, want dan is het weer tijd voor Lokaal 38! U bent tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom aan Gasthuisring 39 in Tilburg. Bekijk alvast welke activiteiten er georganiseerd worden.

Programma
U bent weer welkom voor nieuwe workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Open podium:
    Zin om te zingendansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
  • Collage maken:
    Zie, leer en probeer hoe creatief u kunt zijn door uw eigen collage te maken.
  • Tassen pimpen:
    Pimp uw eigen originele tas met deze workshop tassen pimpen! Met behulp van diverse materialen zoals o.a. kralen, stiften en stofjes. Het resultaat is een zelfgemaakte en hippe tas die niemand anders heeft.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die u interesseren en van daaruit uw herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met uw eigen ontwikkeling en toekomst.

Bekijk onze Facebookpagina voor foto's van de vorige edities.