zoek
26-11-2015 >>

Kom en ervaar Lokaal 38!

Maandag 16 november was de vorige editie van Lokaal 38. Benieuwd naar de ervaringen van bezoekers en het programma van de volgende editie op 30 november?

Bezoekerservaringen
Maandag 16 november was de vorige editie van Lokaal 38. Een aantal bezoekers deelt op creatieve wijze hun ervaringen met Lokaal 38:

Hey Lokaal 38

Hier ben ik dan ook even komen kijken,
leuke ontmoetingsplek,
leuke knutselactiviteiten,
heerlijke live muziek,
relaxte sfeer.
Vraagt naar meer!!
Ga zo door, tot de volgende

B.D.G.vG.

 

 

Lokaal 38

Ik ben blij dat ik er weer ben
Ook al was ik een beetje moe van het werken
Maar hier is het altijd gezellie
Lekker mee zingen
Lekker eten gemaakt door Nona
En ook lekker knutselen
Volgende keer ben ik ook weer van de party

R.S.

De volgende editie
De volgende editie van Lokaal 38 vindt plaats op maandag 30 november tussen 16.00 en 20.00 uur. U bent van harte welkom aan Gasthuisring 39 in Tilburg.

Programma
U bent weer welkom voor nieuwe workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. Kom en laat uw creativiteit het werk doen!  Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Open podium: 
    Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
  • Sjaal breien:
    Nog geen Sinterklaascadeau voor een vriend(in) of familielid? Geen zorgen! Maak een wollen sjaal door uw armen als breinaalden te gebruiken. Een origineel cadeau en een musthave voor in deze wintermaanden!
  • Creatieve tafel:  
    Zie, leer en probeer hoe creatief u kunt zijn met diverse materialen zoals verf.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die u interesseren en van daaruit uw herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met uw eigen ontwikkeling en toekomst.