zoek
09-12-2015 >>

Creatieve en gezellige Lokaal 38

Maandag 30 november was de vorige editie van Lokaal 38. De deelnemers hebben weer hun creatieve kant laten zien. Er zijn kleurrijke wollen sjaals gemaakt door de armen te gebruiken als breinaalden. Men heeft genoten van een gezellige avond!

De volgende editie
De volgende editie van Lokaal 38 op 14 december gaat niet door. Wel vindt er die avond theatervoorstelling Beppen plaats. In ‘Beppen’ vertellen (voormalig) dak- en thuislozen, die cliënt van Traverse zijn of zijn geweest, zelf hun verhaal; aangrijpend, ongecensureerd en heel dichtbij. Muziek, kunst, dans en theater worden samengesmolten tot een boeiend geheel met een boodschap.

U kunt nog kaartjes bestellen voor Beppen! Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg.