zoek
23-12-2015 >>

Pop-up kapsalon voor alle cliënten

Speciaal voor de feestdagen opende Traverse op maandag 21 december voor alle cliënten een pop-up kapsalon op woonvoorziening de Reit. Cliënten konden tussen 13.00 en 19.00 uur binnen lopen voor een gratis knipbeurt.

Vrijwilligsters Jacqueline van Rooij en Simone van Helderen namen het initiatief en hebben op maandag ongeveer 20 cliënten voorzien van een fris en feestelijk kapsel. Ze vonden het allebei erg leuk en er zijn plannen om het in de toekomst vaker te gaan organiseren.

Verwenmoment voor cliënten

‘‘Wat lief dat ze dit willen doen, ik heb zelf namelijk niet genoeg geld om naar een kapper te gaan’’ aldus Marlies, een van de klanten van de salon. Cliënten vonden het naast een mooi initiatief een echt verwenmoment voor zichzelf.

De pop-up kapsalon op de Reit werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Traverse.