zoek
24-12-2015 >>

Programma Lokaal 38 bekend

Noteer maandag 28 december alvast in uw agenda, want dan is het weer tijd voor Lokaal 38! U bent tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom aan Gasthuisring 39 in Tilburg. Met deze editie wordt het jaar gezellig afgesloten. Bekijk alvast wat er op het programma staat.

Programma
U bent weer van harte welkom voor inspiratie en een boel gezelligheid. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Oudejaarsborrel: 
    Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we het jaar samen gezellig af. 
  • Terugblikken en vooruitblik:
    Wat hebben we allemaal in 2015 gedaan? En wat staat er op het programma voor volgend jaar? We zullen terugblikken op alle edities van Lokaal 38 van het afgelopen jaar en vooruitblikken.
  • Muzikale show: 
    Kom langs om te genieten van een muzikale show van getalenteerde muzikanten en een DJ!

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die u interesseren en van daaruit uw herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met uw eigen ontwikkeling en toekomst.