zoek
10-12-2015 >>

Speciaal decemberdiner voor 200 cliënten Traverse

De leden van Jong Management zijn allen jonge ondernemers en managers. Zij zijn de uitdaging aangegaan en kookten een 3-gangen decemberdiner voor 200 cliënten van Stichting Maatschappelijke Opvang Traverse. “Ons motto is persoonlijk en zakelijk groeien”, vertelt Marcel Koenders van de activiteitencommissie. “We hebben nu iets gedaan wat we nog nooit eerder deden, met de hoop veel mensen heel erg blij te maken.”

De 200 diners werden bereid onder de deskundige en belangeloze begeleiding van twee chef-koks van de Bonheur Horeca Groep. “We vinden dit een bijzonder mooi initiatief “, zegt Sabrina Baselmans van Stichting Vrienden van Traverse. Met giften en donaties zoals deze kan Stichting Vrienden van Traverse cliënten wat extra’s bieden die niet vanuit de reguliere financiering kunnen worden betaald. Deze  donaties kunnen de begeleiding van of het wonen bij Traverse wel prettiger maken. “Cliënten genoten zichtbaar van het diner en daar doen we het voor!”  

Voortreffelijk diner!

Het decemberdiner werd gisteren geserveerd op zes locaties van Traverse. Het diner ging van start met verse pompoensoep als voorgerecht, gevolgd door strudel van kippenbout met oesterzwam, verse rodekool en aardappelpuree  met tot slot een ambachtelijk Prins Heerlijk appeltaartje als nagerecht. Op de vraag of het eten lekker was werd volmondig ‘heerlijk!’ geroepen.

Ook werd gezorgd voor een kerstboom en feestelijke aankleding op de locaties. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de belangeloze bijdragen van Bonheur Horeca Groep en zijn partners Prins Heerlijk Tilburg, Deli XL, AGF Horeca Groothandel Coy Jansen, Jong Food B.V en Vishandel G&B Yrseke B.V.

Over Traverse

Cliënten van Traverse hebben met elkaar gemeen dat zij door een diversiteit aan problemen dakloos zijn geworden of hun huis dreigen te verliezen. Niet iedereen heeft dezelfde hulp nodig; elke cliënt heeft zijn eigen achtergrond, hulpvraag, kracht en mogelijkheden. Onder professionele begeleiding werkt hij intensief aan zijn herstel zodat hij weer grip kan krijgen op zijn leven.

Over Jong Management

De 40 leden van Jong Management Midden Brabant hebben gemeen dat ze verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van een bedrijf; als ondernemer of als manager. Eens per maand ontmoeten zij elkaar tijdens een bijeenkomst die gericht is op persoonlijke en zakelijke groei. Jong Management is een landelijke organisatie.