zoek
21-12-2015 >>

Traverse schreef ruim 500 persoonlijke kerstkaarten

Gezellig eten met familie of een kaartje op de deurmat tijdens de feestdagen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom besloten we om al onze cliënten een kerstkaart te sturen. Deze ruim 500 kaarten werden voorzien van een persoonlijke tekst, geschreven door de woonbegeleider.

Tranen in mijn ogen

Al is een kaartje nog zo’n klein gebaar, het kan een mens wel goed doen. Daarom besloot Traverse om dit jaar alle cliënten én alle kinderen die bij Traverse wonen of door Traverse begeleid worden een kerstkaart te sturen. Om het extra persoonlijk te maken schreven alle woonbegeleiders er een persoonlijke tekst in. “De kerstkaart was leuk en ze zijn altijd welkom!” zegt Jan. “Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik het las, het heeft me echt heel erg goed gedaan” aldus Abdoul. Dat is precies waar we het voor doen.

Traverse stuurt iedereen de beste wensen!