zoek
12-01-2016 >>

Kom weer lessen volgen bij LeS-lokaal!

In het nieuwe jaar bent u weer van harte welkom om lessen te volgen bij LeS-lokaal. Vandaag worden de volgende lessen gegeven: Meedoen met minder poen, Geschiedenis en De kunst van het bewegen.  Alle lessen zijn gratis te volgen en iedereen mag aansluiten. Bij LeS-lokaal staan persoonlijke ontwikkeling, contact en plezier centraal.

We starten vandaag om 12.30 uur aan de Haydnstraat 260 in Tilburg. 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Nieuw lesprogramma vanaf februari

Vanaf februari wordt er een nieuw lesprogramma aangeboden. Het gaat om de volgende lessen:

  • Nederlands  
  • Spaans
  • Gitaarles
  • Geschiedenis 

De precieze data en tijden zijn binnenkort te vinden op de website. 

LeS-lokaal in Breda

Na een succesvolle opening van LeS-lokaal in Tilburg gaat er ook in Breda een LeS-lokaal van start! De officiële opening vindt plaats op woensdag 13 januari 2016 van 12.00 tot 13.00 uur bij centrum FAMEUS locatie Breda (Liniestraat 19, vlakbij het station). Lees meer over de opening van LeS-lokaal in Breda.