zoek
08-01-2016 >>

Tweedehands kledingmarkt in Eetcafé De Bron

Op maandag 25 januari wordt er in Eetcafé De Bron de ‘I have nothing to wear’ tweedehands kledingmarkt gehouden. Een heleboel tweedehands kleding is al te koop vanaf €0,10! Dit is met name dames- en kinderkleding, natuurlijk is er ook herenkleding én er zijn ook schoenen tegen zeer lage prijzen te koop. Alle inwoners van Tilburg zijn van harte welkom tussen 15.00 en 18.00 uur.

Locatie: Eetcafé De Bron, Reitse Hoevenstraat 6 in Tilburg.

Donatie tweedehands kleding

Mensen hebben de kleding zelf, uit eigen initiatief, gedoneerd aan het goede doel. De opbrengst van de kledingmarkt komt ten goede aan Stichting Vrienden van Traverse. Met deze opbrengst kan Stichting Vrienden van Traverse cliënten wat extra’s bieden dat niet vanuit de reguliere financiering kan worden betaald.

Even relaxen en lekker eten

Wilt u even uitrusten tijdens het shoppen of het passen? Eetcafé de Bron verkoopt deze middag een lekkere maaltijdsoep. Wilt u echt relaxen? Schoonheidssalon Brenda’s Beauty verzorgt tijdens de kledingmarkt een heerlijke paraffine handpakking, deze behandeling is gratis.  De handen worden rijkelijk ingesmeerd met een verzorgende handcrème. Hierna worden de handen ondergedompeld in de paraffine, dit is een soort warm kaarsvet. Daarna worden er plastic zakjes om de handen gedaan en krijgt u warme wanten aan. De warmte zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan zodat de crème goed kan intrekken. Na ongeveer 15 minuten wordt alles eraf gehaald en blijven er heerlijk zachte handen over.   

Vrienden van Traverse

Stichting Vrienden van Traverse zet zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de cliënten van Traverse. Ze doet dat met middelen in geld en natura waarmee activiteiten, voorzieningen, projecten en investeringen gerealiseerd kunnen worden die ten gunste komen aan cliënten of groepen cliënten. Giften en donaties aan Vrienden van Traverse kunnen de begeleiding van of het wonen bij Traverse prettiger maken.

Eerder kookten De Jong Management Groep in samenwerking met Vrienden van Traverse een pre kerstdiner voor zo’n 200 cliënten. Bekijk het bericht over het pre kerstdiner