zoek
26-02-2016 >>

19 maart open dag SMO Traverse Tilburg

Tijdens de open dag combineren we een boel gezelligheid met boeiende informatie uit de praktijk. Traverse is er voor diegenen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden en problemen hebben op verschillende levensgebieden. We bieden hen een geschikte plaats om tijdelijk te wonen; sommigen hebben vanwege een crisissituatie voor korte tijd opvang nodig, anderen zoeken een oplossing voor langere tijd of hebben ondersteuning nodig bij zelfstandig wonen. We werken intensief aan (weer) grip krijgen op het eigen leven en deelname aan de maatschappij. Hierbij gaan we altijd uit van de eigen krachten van iedere persoon.

Braderie met de Dinky Boyz en Ferry van de Zaande

Tussen 10.30 en 14.30 uur  is er een braderie op het terrein van Traverse aan Reitse Hoevenstraat 6 in Tilburg. Er is live muziek van de band Dinky Boyz. Tilburgs meest bekende poppenspeler Ferry van de Zaande is er ook en speelt een leuke act! Ook kunt u met hem en zijn poppen op de foto. Daarnaast verloot hij mooie prijzen tijdens de loterij vanuit Stichting Vrienden van Traverse. Hierbij maakt u kans op een mooie fiets! 

Voor een klein prijsje verkoopt eetcafé de Bron diverse heerlijke  lunchgerechten. Ook zijn er verschillende kinderactiviteiten. Kom dus gezellig met het hele gezin een kijkje nemen!

Rondleidingen diverse woonvoorzieningen

Bent u benieuwd hoe mensen die dakloos zijn of dreigen te worden bij Traverse terecht komen? Wilt u weten wie deze mensen zijn en aan welke doelgroepen Traverse hulp kan bieden? Bent u nieuwsgierig hoe mensen wonen binnen Traverse en hoe zij begeleid worden? Op verschillende woonlocaties organiseren we rondleidingen. We laten u zien hoe mensen hier wonen, vertellen over de doelgroep en de manier van begeleiden. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en wellicht wil één van de bewoners zijn of haar persoonlijke ervaringen met u delen.

Wilt u deelnemen aan een rondleiding? Zorg dat u tijdig bij de opstapplaats aan Reitse Hoevenstraat 6 bent. We brengen u dan naar de juiste locatie en halen u ook weer op. Natuurlijk kunt u ook op eigen gelegenheid naar de locatie(s) komen. Aanmelden is niet nodig.

Tijden en locaties rondleidingen

Woonvoorziening de Reit
Reitse Hoevenstraat 6, Tilburg

  10.30 uur tot 11.30 uur
  13.00 uur tot 14.00 uur

Woonvoorzieningen de Meander en de Loop
Gasthuisring 37, Tilburg

  11.00 uur tot 12.00 uur
  13.30 uur tot 14.30 uur

Woonvoorziening de Vest
Fabriekstraat 47, Tilburg

  11.00 uur tot 12.00 uur
  13.30 uur tot 14.30 uur

Lees meer over de verschillende woonlocaties van Traverse.

Standhouders gezocht!

We hebben nog een aantal plaatsen vrij op onze braderie. Graag brengen we een gevarieerd aanbod aan kramen. Dus verkoopt u leuke spullen, wilt u een workshop organiseren of uw vereniging meer bekendheid geven? Huur voor € 12,50 een kraampje op deze gezellige braderie! Voor vragen en aanmelden mail uiterlijk 29 februari naar: info@smo-traverse.nl