zoek
12-02-2016 >>

Bijzondere editie Lokaal 38

Maandag 1 februari is Lokaal 38 weer van start gegaan. Aanwezigen hebben genoten van verschillende creatieve activiteiten, lekker eten en muziek.

Onder het genot van live muziek hebben de aanwezigen van Lokaal 38 een hoop creaties gemaakt. Ook is er heerlijk gekookt en de grote opkomst van mensen maakte het tot een succes. Tussen de creaties zitten een paar mooi beschilderde glaasjes. De desbetreffende mevrouw heeft deze voor haar kinderen gemaakt. Bijzonder was dat haar zoon erbij kon zijn. Doorat zij weinig contact hebben was het extra leuk dat hij hier naartoe kon komen. Dit werd enorm gewaardeerd, en moeder en zoon hebben beide genoten. Nog een bijzondere gebeurtenis deze dag, een van de muziekanten is 60 jaar oud geworden. Dit was genoeg reden voor een feestje dat bij Lokaal 38 gevierd is.

De volgende editie

Elke eerste maandag van de maand bent u weer welkom voor nieuwe workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. De volgende editie van Lokaal 38 vindt plaats op 8 maart 2016 tussen 16.00 uur en 20.00 uur. U bent van harte welkom aan Gasthuisring 39 in Tilburg.