zoek
02-03-2016 >>

Kom ook naar Lokaal 38!

Op maandag 7 maart is het tijd voor Lokaal 38! U bent tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom aan de Gasthuisring 39 in Tilburg. Bekijk hieronder alvast het programma.

Programma

Er is genoeg ruimte om te kletsen, een hapje te eten of om deel te nemen aan verschillende workshops. Het volgende staat op het programma voor deze editie:
•   Open podium
Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
Schilderij maken met meerderen
Zie, leer en probeer hoe je creatief kunt zijn met verf; we gaan een schilderij maken met meerdere mensen.
Bijzondere sieraden maken
Wees creatief met diverse materialen, zoals leer, kralen of knopen. Of wat dacht u van sieraden maken van een fietsband? Zelfs dat kan!  

Workshop organiseren?

Kent u een buurman, kennis, partner of het meisjes achter de kassa met een leuke hobby of interesse? Vraag eens of hij/zij het leuk zou vinden om dit een keer bij Lokaal 38 te tonen. Of hebt u zelf een leuke hobby of interesse die u wilt delen met anderen? Organiseer dan zelf eens een kleine workshop! Tijden voor het organiseren van de workshop zijn flexibel. Wat later beginnen of eerder stoppen is geen probleem. Hebt u  een leuk idee voor een workshop of vragen? Mail dan naar: lokaal38@smo-traverse.nl.

Wat is Lokaal 38?

Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten  elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die je interesseren en van daaruit je herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met je eigen ontwikkeling en toekomst.