zoek
29-03-2016 >>

Lokaal 38 op 4 april

De eerste maandag van april komt eraan en dat betekent: tijd voor een nieuwe editie van Lokaal 38! Op 4 april bent u weer van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur aan de Gasthuisring 39 in Tilburg.

Programma
Iedere maand nieuwe workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Open podium
    Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
  • Brush stroke
    Zie, leer en probeer hoe je creatief kunt zijn met verf, laat je verrassen door de technieken van brush stroke!
  • Sleutelhangers maken
    Altijd al een eigengemaakte sleutelhanger willen hebben? Met diverse materialen kunt u zelf aan de slag gaan.

Zelf een workshop organiseren?
Kent u een buurman, kennis, partner of het meisjes achter de kassa met een leuke hobby of interesse? Vraag eens of hij/zij het leuk zou vinden om dit een keer bij Lokaal 38 te tonen. Of hebt u zelf een leuke hobby of interesse die u wilt delen met anderen? Organiseer dan zelf eens een kleine workshop! Tijden voor het organiseren van de workshop zijn flexibel. Wat later beginnen of eerder stoppen is geen probleem. Hebt u een leuk idee voor een workshop of vragen? Mail dan naar: lokaal38@smo-traverse.nl.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten  elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die je interesseren en van daaruit je herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met je eigen ontwikkeling en toekomst. Meer over Lokaal 38 lees je op intranet.