zoek
24-03-2016 >>

Paashaas verstopte 200 eitjes bij Ut Rooie Bietje

Gisteren zochten zo’n 40 kinderen uit Tilburg als echte speurneuzen tussen de gewassen, op zoek naar chocoladepaaseitjes. Omdat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is om chocolade eitjes te krijgen met Pasen, organiseerde Stichting Vrienden van Traverse een paaseitjes zoektocht op het land van biologische tuinderij Ut Rooie Bietje.

Speurneuzen hebben goed werk verricht
De locatie van Ut Rooie Bietje was perfect; de paashaas had voor maar liefst 200 eitjes een goede verstopplek gevonden. De speurneuzen zochten op het land tussen de groenten, onder stapels takken en keken in alle hoeken en kuilen in het zand. Hun speurwerk werd beloond; na het vinden van de eitjes werden ze eerlijk verdeeld. Met een goed gevuld tasje met paaseieren kan het paasweekend beginnen! 

 

Winnaar kleurwedstrijd
Er werd niet alleen enthousiast gezocht naar paaseieren. Ook werd er ijverig geknutseld én werd de paashaas bevraagd naar nog meer goede verstopplekjes. Aan het einde van de middag konden kinderen hun kleurplaat inleveren en kans maken op een mooie prijs. De winnaar is inmiddels bekend: Mercedesz (5 jaar)! Van harte gefeliciteerd. Binnenkort zul je de prijs ontvangen.

Stichting Vrienden Van Traverse
Stichting Vrienden van Traverse zet zich in om cliënten van Traverse wat extra’s te kunnen bieden dat niet vanuit de reguliere financiering betaald kan worden. Dit kan de begeleiding van of het wonen bij Traverse aangenamer maken.

Omdat er niet alleen bij Traverse kinderen zijn waarvoor het niet vanzelfsprekend is om met Pasen chocolade eitjes te kunnen eten, waren alle kinderen uit Tilburg uitgenodigd om te komen zoeken. We vinden het fijn dat we zoveel lachende kindergezichtjes zagen en dat de volwassenen er net zoveel plezier aan beleefden.