zoek
21-03-2016 >>

Sfeervolle braderie met informatieve rondleidingen tijdens de open dag

Afgelopen zaterdag 19 maart organiseerden we een open dag bij Traverse. Vrienden, familie en kennissen van cliënten en medewerkers kwamen een kijkje nemen. Natuurlijk waren ook alle inwoners uit Tilburg en omgeving van harte welkom. De combinatie van een sfeervolle braderie met informatieve rondleidingen maakte het tot een zeer geslaagde dag.

Rondleidingen

We zijn blij dat we veel mensen hebben mogen rondleiden op onze woonlocaties aan de Gasthuisring, Fabriekstraat en Reitse Hoevenstraat. Hiermee hebben we laten zien hoe cliënten wonen binnen de locaties van Traverse. We hebben verteld over onze manier van werken en begeleiden, waarbij we uitgaan van de eigen krachten van elke cliënt. Ook een aantal (voormalig) cliënten waren bij de rondleidingen aanwezig. Zij vertelden hun verhaal en hoe zij het wonen bij en de begeleiding door  Traverse hebben ervaren.

Braderie met live muziek en Ferry van de Zaande

De boeiende informatie tijdens de rondleidingen werd gecombineerd met volop gezelligheid tijdens de braderie. Terwijl de verschillende kraampjes hun koopwaar aanprezen, zorgde de band Dinky Boyz voor goede muziek! De sfeer zat er al snel in. De volwassenen snuffelden tussen de snuisterijen op de kraampjes terwijl de kinderen vermaakt werden door clown Howie. In Eetcafé De Bron werd  heerlijk geluncht onder het genot van de vrolijke klanken van de band. De kinderen genoten hier van hun zelf versierde pannenkoek. In de middag werd er genoten van Ferry van de Zaande die met zijn poppen een fantastische act speelde.

Ophalen prijzen Stichting Vrienden van  Traverse Loterij

Tijdens de braderie werden er loten verkocht voor de loterij die Stichting Vrienden van Traverse organiseerde. Deze stichting biedt cliënten van Traverse wat extra’s dat niet vanuit de reguliere financiering betaald kan worden, maar wat de begeleiding van of het wonen bij Traverse wel aangenamer maakt. Tijdens de prijsuitreiking zijn een aantal prijzen niet opgehaald. Heeft u één van de volgende lotnummers? Stuur dan een mail naar info@smo-traverse.nl zodat de prijs alsnog opgehaald kan worden, op vertoon van uw lot.

Winnende lotnummers: 191 – 394 – 553 – 694 – 700 – 714 – 729 – 731 – 742 – 772 – 989

Dank aan alle sponsoren

Graag willen wij ook de sponsoren bedanken die deze fantastische prijzen mogelijk gemaakt hebben. Daarom bedanken we Spijkers Fietsen voor de prachtige hoofdprijs: een splinternieuwe fiets! We hebben veel mensen blij kunnen maken met gevarieerde pakketten vol snuisterijen, gesponsord door 4Everywere, dank daarvoor. Kringloopwinkel La Poubelle ook ontzettende bedankt voor de hippe damesfiets. Tot slot bedanken we graag Van Hoeckel voor de boodschappenpakketten. Super!

Iedereen bedankt voor de komst. Wilt u meer zien? Bekijk dan de foto’s op Facebook.

Heeft u de rondleiding gemist? Schrijf u dan in voor de volgende rondleidingen