zoek
19-04-2016 >>

Het succes van ervaringsdeskundigheid bij zes maatschappelijke organisaties

Buro Maks, GGz Breburg, Novadic-Kentron, RIBW Brabant, SMO Breda en SMO Traverse werken samen op het vlak van ervaringsdeskundigheid. Samenwerken daar kun je binnen de zorg bijna niet omheen. Maar wat het nu oplevert voor cliënten, is niet altijd duidelijk. Vandaar dat wij dit inzichtelijk willen maken door middel van een infographic.

Klik op de afbeelding voor de bladerbare versie van de infograhpic.

Het belang van ervaringsdeskundigheid en de impact die deze vakkennis heeft op het herstelproces van cliënten is groot. Als zes organisaties gaan wij een stap verder en maken dit concreet. Wij zorgen dat ervaringsdeskundigheid onlosmakelijk verbonden is met onze organisaties.

Wij doen dit op een efficiënte manier: samen weten we meer en samen kunnen we meer voor elkaar krijgen op allerlei vlakken zoals voorlichting, ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast is er een gezamenlijke regiegroep gestart die de samenwerking coördineert.

De winst is voor iedereen
Met wie van ons u ook samenwerkt: u krijgt altijd indirect de kennis en kracht van ons allemaal en daarnaast behouden we onze individuele expertise. De zes genoemde organisaties zijn overtuigd van de kracht van samenwerken, hebben ervaringsdeskundigheid hoog in het vaandel staan en gaan altijd oplossingsgericht te werk. Kortom: 'de winst is voor iedereen'!