zoek
26-04-2016 >>

Lokaal 38 op 2 mei

Ontdek uw inner kunstenaar! In deze editie van Lokaal 38 staan weer twee creatieve workshops centraal. Dit keer kunt u aan de slag gaan met beeldhouwen. En dan niet zomaar met klei, maar met paverpol. Breng daarnaast uw eigen t-shirt mee om deze op te leuken met diverse materialen. U bent van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur aan de Gasthuisring.

Programma
Iedere maand nieuwe en bestaande workshops, inspiratie en een boel gezelligheid. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Beeldhouwen met paverpol
    Maak de mooiste kunstwerken met behulp van paverpol. Zie onderstaande afbeelding met een voorbeeld.
  • Ontwerp uw eigen t-shirt
    Met diverse materialen kun u uw saaie t-shirt een stuk leuker maken.
  • Open podium
    Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!
 

Zelf een workshop organiseren?
Kent u een buurman, kennis, partner of het meisjes achter de kassa met een leuke hobby of interesse? Vraag eens of hij/zij het leuk zou vinden om dit een keer bij Lokaal 38 te tonen. Of hebt u zelf een leuke hobby of interesse die u wilt delen met anderen? Organiseer dan zelf eens een kleine workshop! Tijden voor het organiseren van de workshop zijn flexibel. Wat later beginnen of eerder stoppen is geen probleem. Hebt u een leuk idee voor een workshop of vragen? Mail dan naar: lokaal38@smo-traverse.nl.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die je interesseren en van daaruit je herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met je eigen ontwikkeling en toekomst.