zoek
30-05-2016 >>

Lokaal 38 vervolg

De aankomende editie van Lokaal 38 op 6 juni is een vervolg op de voorgaande editie. Ook dit keer kan er aan de slag gegaan worden met paverpol. Voor degenen die niet weten wat dit inhoudt, paverpol is een materiaal om de mooiste beeldhouwwerken mee te maken. Zie onderstaande foto met een voorbeeld.

Programma
Op 6 juni bent u van harte welkom van 16.00 en 20.00 uur aan de Gasthuisring 39, Tilburg. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Beeldhouwen met paverpol
    Maak de mooiste kunstwerken met behulp van paverpol.
  • Karaoke
    Voor alle nachtegaaltjes en niet nachtegaaltjes. Laat uw inner zanger(es) los en pak die microfoon!
  • Hapjes
    Van al dat beeldhouwen en zingen krijgt u vast trek. Ook daar is aan gedacht en er staat een lekker hapje voor u klaar.


Beeldhouwwerk van paverpol.


Zelf een workshop organiseren?
Kent u een buurman, kennis, partner of het meisjes achter de kassa met een leuke hobby of interesse? Vraag eens of hij/zij het leuk zou vinden om dit een keer bij Lokaal 38 te tonen. Of hebt u zelf een leuke hobby of interesse die u wilt delen met anderen? Organiseer dan zelf eens een kleine workshop! Tijden voor het organiseren van de workshop zijn flexibel. Wat later beginnen of eerder stoppen is geen probleem. Hebt u een leuk idee voor een workshop of vragen? Mail dan naar: lokaal38@smo-traverse.nl.

Wat is Lokaal 38?
Geïnspireerd door het Dragon Café wordt Lokaal 38 bij Traverse een plek waar inspiratie centraal staat. Lokaal 38 is een plek door en voor vrijwilligers waar cliënten en niet cliënten elkaar ontmoeten en groeten en vanuit hun kracht, inspirerende dagen voor en met elkaar organiseren. Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die je interesseren en van daaruit je herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met je eigen ontwikkeling en toekomst.