zoek
20-05-2016 >>

Vacature Stagiair Woonbegeleiding Zelfstandig

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Per september zijn wij op zoek naar een collega die bij ons stage wil lopen als

Stagiair Woonbegeleiding Zelfstandig M/V
HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, 3e jaars
32 uur per week
gehele schooljaar

Als Stagiair Woonbegeleiding biedt je begeleiding aan cliënten bij wie sprake is van multi problematiek. Het betreft cliënten die zelfstandig wonen en al een zeker evenwicht hebben gevonden waarbij een bepaalde problematiek (zoals verslaving, psychische stoornis en/of verstandelijke beperking) niet zodanig dominant is dat de cliënt niet zelfredzaam is. Als stagiair begeleid je samen met de woonbegeleider de cliënt in zijn dagelijks leven en de diverse aspecten die daarbij komen kijken. Je hebt affiniteit met de maatschappelijke opvang en bent gemotiveerd om met onze cliënten aan de slag te gaan.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 15 juni 2016 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 16-12- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.