zoek
22-06-2016 >>

Vacature junior beleidsmedewerker

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou.

Wij zoeken een collega die ons wil bijstaan als

Junior Beleidsmedewerker M/V
32 uur per week

Als junior beleidsmedewerker werk je actief mee aan het beleid van Traverse. Je bent breed inzetbaar op allerhande beleidsvraagstukken. Daarnaast ben je specifiek inzetbaar op het gebied van juridische vragen. Ook draag je bij aan het monitoren en analyseren van productiecijfers in relatie tot de gemaakte afspraken.

Het sollicitatieproces
Stuur uiterlijk 3 juli 2016 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 16-18- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 12 juli 2016.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.