zoek
09-06-2016 >>

Vacature Medewerker Huishoudelijke Dienst

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Per direct zijn wij op zoek naar een collega die ons kan bijstaan als:

Medewerker Huishoudelijke Dienst M/V
Oproepcontract

Het schoonhouden van voorzieningen wordt binnen Traverse geregeld met een eigen huishoudelijke dienst. Een medewerker huishoudelijke dienst is inzetbaar voor de algemene ruimtes en werkt ook voor en samen met cliënten. Je houdt kantoren, algemene ruimten, leef- en verblijfsruimten schoon, waarbij hygiëne voorop staat. Je bent in het bezit van een afgeronde basis/vakopleiding op gebied van huishoudelijk werk en hebt werkervaring binnen een soortgelijke functie.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 15 juni 2016 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 16-14 naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op 23 juni 2016.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.