zoek
22-06-2016 >>

Vacature medewerker planning & control en inkoop

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dakof thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou. Wij zoeken een collega die ons wil bijstaan als

Medewerker Planning & Control en inkoop M/V
32 uur per week 

Je komt in een dynamische omgeving te werken waar je verschillende taken op het gebied van inkoop/facilitair, Planning & Control en de boekhouding uitvoert.

Het sollicitatieproces
Stuur uiterlijk 3 juli 2016 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 16-16- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 5 en 6 juli 2016.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.