zoek
22-06-2016 >>

Vacature woonbegeleider

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dakof thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou. Wij zoeken per 15 juli 2016 meerdere collega’s die ons bij willen staan als

Woonbegeleider M/V
24 tot 36 uur per week (uren in onderling overleg)

Als woonbegeleider werk je op methodische wijze met begeleidingsplannen om keer op keer het maximale uit het perspectief van de cliënt te halen. Je blinkt uit in jouw sociaal agogische aanpak, hebt een actieve opstelling en neemt op eigen initiatief die acties die nodig zijn om de cliënt een stapje verder te brengen.

Voor deze vacature zoeken wij collega’s voor verschillende intramurale afdelingen. Dit betreft met name crisis- en nachtopvang.

Het sollicitatieproces
Stuur uiterlijk 3 juli 2016 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 16-17- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 8 en 11 juli.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.