zoek
29-07-2016 >>

Dank aan alle vrijwilligers

Woensdagavond 20 juli organiseerden we een bedankavond voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor Traverse. Het feestje had een Italiaans tintje; bij onze biologische tuinderij Ut Rooie Bietje werd gesmuld van het Italiaanse buffet en bracht de CindYs ijscokar een heerlijk ijsje na!

Trost op vrijwilligers

Dankzij de vele vrijwilligers hebben we afgelopen jaar weer veel mooie projecten kunnen opstarten of verder kunnen vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan LeS-lokaal, Lokaal 38, het fietsenproject en het huiskamerproject bij de Vlier. Projecten die zonder de inzet van vrijwilligers niet mogelijk waren geweest. Ook hebben we tegenwoordig op bijna iedere locatie één of meerdere gastvrouwen of gastheren rondlopen die (nieuwe) bewoners mee welkom heten, extra aandacht hebben voor de bewoners en hen ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. Fantastisch hoe vrijwilligers vol overtuiging helpen bij het aanvragen van een uitkering, het opknappen van een woning of gewoon mee gaan om eens iets leuks te ondernemen. Ook bij Ut Rooie Bietje werken diverse vrijwilligers hard mee op het land en in de winkel.

Petje af voor alle vrijwilligers die ieder hun eigen talenten inzetten om iets te betekenen voor de maatschappij.

Blik vooruit

Ook het komende jaar belooft een mooi jaar te worden met leuke bestaande én nieuwe projecten voor vrijwilligers. Heeft u ook interesse in een vrijwilligersfunctie? Houd de vrijwilligersvacatures dan in de gaten via onze website.