zoek
19-09-2016 >>

“Deze organisatie is klaar voor de toekomst”

Ellen Quanten, bestuurder SMO Traverse, heeft zich 8 jaar met hart en ziel ingezet voor de organisatie, zowel voor medewerkers als cliënten. Binnenkort gaat zij een nieuwe uitdaging aan binnen een andere organisatie. Het Brabants Dagblad interviewde haar naar aanleiding van haar vertrek bij Traverse. Bekijk hier het artikel “Deze organisatie is klaar voor de toekomst” uit het Brabants Dagblad van zaterdag 17 september 2016.

Op dit moment loopt het werving- en selectieproces voor een nieuwe bestuurder.

Gezonde, professionele organisatie

 “Deze organisatie is klaar voor de toekomst” zegt Ellen Quanten tijdens een interview met het Brabants Dagblad over haar vertrek. Ze geeft aan dat Traverse er afgelopen jaren in geslaagd is het beeld van de doelgroep beter neer te zetten. Binnen twee  jaar redt 60 tot 70% van onze cliënten  zich weer, soms met steun van andere hulpverleners. Dat waarderen ze zelf ook. Daarnaast zijn we gaan focussen op de zwaarte doelgroep en we merken dat woningcorporaties makkelijker woningen aanbieden.

Mensen hoeven niet op straat te slapen; wie dakloos is, de Nederlandse nationaliteit heeft of een verblijfsvergunning, krijgt bij Traverse hoe dan ook hulp. Traverse is een gezonde en professionele organisatie en klaar voor de toekomst. Dat geeft Ellen de mogelijkheid voor het aangaan van een nieuwe uitdaging.

Lees het hele interview met Ellen Quanten

Klik op de afbeelding en lees het complete artikel uit het Brabants Dagblad van zaterdag 17 september j.l.: “Deze organisatie is klaar voor de toekomst”.