zoek
19-09-2016 >>

Nieuw lesprogramma LeS-lokaal

Vanaf 4 oktober worden er weer elke dinsdag verschillende lessen gegeven bij LeS-lokaal. Dit keer kun je o.a. breilessen volgen en leer je hoe je kunt solliciteren. De lessen zijn gratis en worden gegeven op de Haydnstraat 260 in Tilburg. 

Wat is LeS-lokaal?
LeS-Lokaal staat voor Leren en Samen doen. Het is een school waarbij studenten zelf kunnen aangeven wat ze graag willen leren. Dat is dan ook precies de kern; het gaat erom dat je (weer) kunt ervaren wat en hoe het is om te leren. De focus van de lessen ligt op kwetsbare mensen, maar iedereen die interesse heeft is van harte welkom om deel te nemen aan de gratis lessen.

Vanaf 4 oktober start er weer een nieuw lesprogramma. Van 4 oktober t/m 20 december kun je elke dinsdag gratis de volgende lessen volgen:

  • Spaanse les
  • Papier Hier!
  • Breiles
  • Leren solliciteren
  • Geschiedenisles

Voor meer informatie over LeS-lokaal kun je de folder bekijken. 
In onderstaande afbeelding vind je meer informatie over de lessen, de tijden en de locatie. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.