zoek
22-09-2016 >>

Vacature medewerker LeS-lokaal

Voor LeS-Lokaal Tilburg zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om met mensen om te gaan en sociaal en betrouwbaar is. Je zoekt en spreekt nieuwe docenten voor het LeS-lokaal, bent het aanspreekpunt voor docenten en studenten, analyseert responsformulieren en je maakt de folder die elk kwartaal verschijnt. Verder doe je voorkomende pr werkzaamheden en verricht je hand- en spandiensten voor de stuurgroep.

Wat is LeS-lokaal?
LeS-Lokaal staat voor Leren en Samen doen. Het is een soort school waarbij studenten zelf kunnen aangeven wat ze graag willen leren. Dat is dan ook precies de kern; het gaat erom dat men (weer) kan ervaren wat en hoe het is om te leren. Elk kwartaal verandert het lesaanbod. Vanaf oktober 2016 starten de lessen Spaans, geschiedenis, solliciteren met een kwetsbaarheid, papier hier en breien. Iedereen die wil kan gratis deelnemen aan de lessen. De lessen vinden elke dinsdag plaats in Tilburg.

Meer informatie
Ga voor meer informatie over de vacature naar centrum-fameus.nl